Lyts Ropta


Voor al uw biologische groenten, aardappelen en scharrel-eieren.
Zo van het land bij u in huis

Kom sfeervol overnachten in ’t Bakhûske.

In dit oude bakhuis werd 100 jaar geleden het brood gebakken. Het is nu omgetoverd tot een prachtig vakantiehuisje. Kom genieten van dit prachtige plekje vlakbij de Waddenzee (1,5 km) en het gezellige havenstadje Harlingen (6 km).

’t Bakhûske zit vast aan onze monumentale boerderij maar heeft een eigen ingang, zodat u volledige privacy heeft. Vanuit 't Bakhûske heeft u een weids uitzicht over de landerijen en ligt nabij de elfstedenroute.

De zit-, slaapkamer is geschikt voor maximaal 2 personen en beschikt over een twee 1 persoonsbedden (bedlinnen is aanwezig), een eettafel met 2 stoelen, een volledig ingericht keukentje, een eigen wc en een eigen badkamer voorzien van wastafel en douche
( + 1 set handdoeken).

       

Het keukentje is voorzien van een senseo apparaat, waterkoker, formuis, pannen, borden, bekers, bestek,handdoek/theedoek/
vaatdoek.

Wij serveren géén ontbijt.

Er is Wifi aanwezig.

Het is mogelijk om fietsen en motoren binnen te stallen, voor de auto is er een parkeerplek.

Op het terras en in de tuin kunt u genieten van de zon, en het weidse uitzicht. Ook is er de mogelijkheid om een vuurkorf aan te steken of te BBQ'en. 

Een hond meenemen is prima.

De dichts bijzijnde (1,5 km) supermarkt, bakker en slagerij zijn gevestigd in Sexbierum en  u kunt ook heerlijk eten bij Café de Harmonie.

Harlingen ligt op 6 km afstand en is een oude bruisende havenstad waar vele restaurants, winkels en supermarkten zijn. Er is een regelmatige busverbinding van en naar Harlingen. In Harlingen is tevens een treinstation.

Bed- Boot arrangement

Begin uw vakantie naar de Waddeneilanden op de best mogelijke manier: uitgerust!

Boek een nacht in ’t Bakhûske en wij brengen u naar de veerboot voor Vlieland of Terschelling en halen u ook weer op. Geen gedoe met parkeren en geen gesleep met koffers.

Contactpersoon: Inge de Jong. Tel nr 06 15694767

Prijzen: (excl. 9% Btw )

Per nacht: 55,-
Per week: 350,-
Bed-Boot arrangement
(1 overnachting + halen en brengen)      
€ 75,-.
Hond: €  5,- per nacht
   
Kijk voor beschikbaarheid op de site van www.airbnb.nl of mail naar info@lytsropta.nl